Samen steunen we De Warmste Week

01/12/2021

Samen steunen we De Warmste Week

01/12/2021

KBC is de exclusieve hoofdpartner van De Warmste Week, en daar zijn we enorm fier op! Als bank-verzekeraar van hier willen we heel Vlaanderen én Brussel motiveren, inspireren en activeren om allerlei leuke acties op poten te zetten en fondsen in te zamelen voor De Warmste Week. Zo steunen we samen met onze klanten en medewerkers het maatschappelijke thema van DWW: “Kunnen zijn wie je bent”.


Op die manier bouwen we aan een wereld waarin iedereen zich goed voelt en waarin je de vrijheid hebt om te zijn wie je wilt zijn. Daar doen we het voor.Jij bent fire!


Kunnen zijn wie je bent is belangrijk. Ook als het wat moeilijker met je gaat. Dat toon je door deze pin te dragen.


Wil je er eentje scoren?


Je vindt ze vanaf 18 november in een KBC-kantoor of agentschap in je buurt. Voor amper 3 euro is een van deze vlammetjes van jou.


Zo steun je bovendien de projecten van het DWW Fonds. Die zorgen ervoor dat we samen onze toekomst een beetje beter kunnen maken.


Haal je gratis DWW Plooikraam bij KBC!


Organiseer je een fuif, wandeltocht of wafelbak om DWW te steunen? Trek je de straat op met zelfgemaakte limonade of ander lekkers? Wat je ook doet, doe het met het KBC Plooikraam. Daarmee valt je actie nog extra op!


De handige én herbruikbare pop-up stand kun je vanaf 29 november helemaal gratis afhalen in een van onze kantoren of agentschappen in jouw buurt. Spring dus zeker eens binnen en geef jouw actie voor De Warmste Week een extra boost!


Wacht er niet mee, het aanbod is beperkt. En wees niet verlegen om je actie te delen op je socials. Succes verzekerd!


Bron: kbc.be

Wenst u meer informatie of een afspraak?